Recensioner

”Jag känner att jag har hittat mig själv och lärt mig älska mig själv”

Genom Lindas guidning har jag fått insikt och förståelse om mig själv och andra. Jag har också fått med mig smarta och kloka ”tankeredskap” att ta fram i olika situationer. 

Jag känner att jag har hittat mig själv och lärt mig älska mig själv, tack vare henne. Hon är den bästa coachen. 

– M


”Coachingen har blivit ett steg mot ett medvetet jag”

Lindas coaching hjälper mig att växa mig stark inifrån och ut. Den hjälper mig att se allt fint som gömt sig i skuggan av den sorg och besvikelse jag har byggt upp under åren. Det är en befrielse att få verktyg som sakta kastar om kaos till lugn, ilska till glädje och sorg till tacksamhet. Jag ser framemot den dagen då jag oavsett vilken sinnesstämning jag är i helt behåller lugnet och friden och kan möta de känslor som kommer på ett hälsosammare vis. 

Hela mitt liv har jag försökt att passa in och vara till lags, oroat mig för vad andra tycker, vad jag borde/inte borde göra. När jag närmade mig 40 så började jag känna en stress och lite panik över att tiden gått och att jag glömt bort vad jag vill. Hur blev mitt liv och vem blev jag? 

Jag fick möjligheten att testa coaching, till en början kändes det bara spännande och roligt, men när man börjar titta tillbaka på vem man är, mönster man skapat för sig själv genom erfarenheter i livet och människor man träffat så har det självklart bitvis varit väldigt tufft. Resan i min utveckling har bara börjat och jag känner mig redan tryggare i mig själv, men framförallt i mina val, mycket för att det är val jag själv gör och för att de är medvetna. 

För mig har coachingen med Linda blivit ett steg mot ett medvetet jag, och jag ser fram emot den person jag håller på att utvecklas till. 

En stark person som är trygg i vem jag är, och målet är att jag skall älska mig själv och det liv jag skapat. 

– C


”Hon har också lärt mig vikten av reflektion och att ändra mitt tankesätt”

För mig betydde det oerhört mycket att Linda fanns där för mig när jag var som mest nere. Att hon var närvarande och lyssnade utan att döma och att hon delade med sig av egna erfarenheter. Hon hjälpte mig att synliggöra att det inte berodde på att jag är en dålig person som gjorde att jag hamnade där jag gjorde genom att tala om för mig att jag är värdefull. Hon har också lärt mig vikten av reflektion och att ändra mitt tankesätt. Allt detta har varit oerhört viktigt och betydelsefullt för mig i min resa.

– P


”Det som var bäst med kursen var att få tillgång till så många olika bra verktyg ”

Jag gick Lindas 21 dagarskurs där jag fick ett mail varje morgon med dagens utmaning. Det som var bäst med kursen var att få tillgång till så många olika bra verktyg till att ta steg mot att älska sig själv och även till att ändra sitt tankesätt och stärka sin självkänsla och självinsikt. Det var enkla övningar som byggde på självreflektion som man kan ha med sig genom livet. Jag gillade att jag kunde gå tillbaka och träna/fokusera mer på den uppgift som jag själv behövde jobba mer med och använda de verktyg jag fått via kursen.-

– O


”Ger mig fantastiska verktyg till att bli den personen jag vill vara!”

Det är så rätt tid för mig att genomföra Lindas coaching. Alla tips, tanka och övningar går rakt in i mitt medvetna jag. Jag inser att det är jag som styr över mina tankar, mina beslut och över mitt egna liv. Denna kurs ger mig fantastiska verktyg till att bli den personen jag vill vara, till att bli stjärnan i mitt egna liv. Tack Linda för din tid som du ger till mig. Jag praktiserar det vi pratar om dagligen och det jag inte får till på egen hand hjälper du mig med och coachar mig när jag behöver det som mest, det är ovärderligt för mig. Jag är så glad för att jag blev utvald att få bli coachad av dig.

– A