Välkommen till 21 dagar av självkärlek, börja älska dig själv!

Mailkurs

Vi kommer under den här mailkursen titta närmare på vilka mönster som har format dig till den du är och jag kommer ge dig tips på hur du med enkla knep kan bygga upp din självkänsla och kärleken till dig själv. När man inte älskar sig själv hamnar man ofta i situationer där man inte vågar lita på sig själv. Man stannar i situationer som inte är bra för en själv och man lägger bort sina egna drömmar för någon annans skull.

Är DU en av de som ser ner på sig själva?

-Vill Du få lättare att förstå vem DU är?

-Är DU trött efter småbarnsåren och känner att du inte riktigt vet vart du ska i livet?

-Har DU vart på samma arbetsplats i alldeles för många år och är sugen på att leva din dröm?

-Har DU relationer runt dig som du har svårt att hantera?

-Vill Du börja älska dig själv och bli stjärnan i ditt eget liv?

I Såfall är denna kursen för dig!

I den här mailkursen jobbar du själv i din egen takt. Just nu kör jag gemensam start vid olika tillfällen under året. Vi startar samma dag men eftersom livet kommer emellan ibland är det upp till dig om du vill ta en paus någon dag för att fortsätta sen. Mailen finns kvar. Sista dagen håller jag en live med frågestund och delar med mig av en härlig meditation. Det kommer även finnas en workbook i PDF som du också får tillgång till. Du kan självklart även köpa kursen när du vill under året och starta när det passar dig.

Såhär funkar det. Varje dag kommer ett mail till dig på morgonen med en text och en uppgift. Det kan vara tex att fundera på vilka mönster man har med sig från livet eller att ge någon en komplimang. Så det är inga jättestora uppgifter men det kan va bra att läsa på morgonen så man kan utöva de under dagen.

När du är klar med kursen kommer du ha lättare för att ta dig genom livet leendes. Du kommer se på andra och dig själv med nya ögon och du kommer ha hittat verktyg som du kan använda för att älska dig själv lite mer varje dag. Du kommer känna dig som stjärnan i ditt eget liv!


Bra tips innan kursstart!

Se till att ha en bra skrivbok som du kan använda till alla tillfällen.
Även om du inte hinner göra uppgifterna samma dag så läs gärna igenom dagens utmaning när den kommer så vet du vad du har att tänka på under nästa dag osv.

Om du gillar nån av övningarna riktigt mycket så ta med de varje dag från nu.

“Det finns 3 typer av människor, de som får saker att hända, de som ser saker hända och de som undrar vad som hände.”