Coaching för företag

Ca 12% av omsättningen kostar det ett företag med sjukskrivningar varje år. 12% av omsättningen är ganska mycket. Hur många av de som sjukskriver sig gör det p.g.a stress? Hur många tror du har mycket i livet enda chansen att lite vila är genom att sjukskriva sig från jobbet?  

Hur skulle det bli om de anställda fick hjälp att strukturera upp sitt liv och sitt mindset? Hur skulle det se ut om de anställda kom till jobbet som sitt bästa jag? Skulle det kunna skapa bättre förutsättningar för alla anställda och dessutom öka lönsamhet i företaget?

Är du intresserad att testa för ett företags räkning så kontakta mig . Utifrån samtalet gör vi ett upplägg som passar just er.

Varför du ska välja mig som er coach!

Jag har arbetat som coach sen 2021 med fantastiska resultat mina kunder. Jag har främst riktat mig mot privatpersoner men jag har även coachat VDs och företag. Jag ser en röd tråd i att mycket ställer till det för varje individ arbetsplatsen, det är där de har mycket tankar och problem som skapar stress, oro och dåligt mående som  sen varje person också tar med sig hem. Om man inte mår bra i en del av livet är det svårare att prestera i andra delar ock. 

Jag vill stärka ditt företag och de anställda genom att dem att vara sitt bästa jag. När man mår riktigt bra presterar man bättre i alla områden i livet, även jobbet. Om de anställda kommer till jobbet som sitt bästa jag minskar sjukskrivningarna och lönsamheten ökar.  

Därför vill jag nu rikta mig mot er som företag. Jag kan hjälpa er att stärka varje individ  ert företag vilket leder till att ni också stärker hela bolaget. De flesta mäter företagets värde i omsättning medans det viktigaste kanske är att ha ett företag där alla mår bra, ett företag som alla älskar att till. När de anställda älskar sitt jobb och har rätt mindset ökar också lönsamheten som en grym bonus. 

Det finns många coacher marknaden idag men jag kompletterar ett helt nytt sätt med mitt sätt att jobba utifrån min kunskap från min egenskrivna kurs. Allt jag lärt mig under tio år och alla kurser jag gått kommer jag plocka matrial från och sätta ihop till ett upplägg som passar ert enskilda företag och se till att ni, ett professionellt sätt, får den hjälp just ni behöver.

Jag har två inriktningar.  

Båda inriktningarna går att utföra online via zoom eller live på plats hos er eller mig.

Självkärlek och mindset

Här jobbar jag individnivå för att stärka hela företaget. Det kan vara genom individuella samtal eller gruppsamtal men också genom föreläsningar för större grupp.

Nya mål och ökad lönsamhet

Här jobbar jag med ledning och anställda för att företaget ska öka sin omsättning genom att alla är med och förstår vikten i att samarbeta och vikten av att jobba mot nya mål tillsammans. 

 

NYHET: Upplev smakfulla sammankomster

Jag har hittat en fantastisk lokal i Ulricehamn där jag tack vare ett samarbete med Leader Sjuhärad nu skapar en miljö med riktigt bra förutsättning för att du som gäst ska trivas och må bra under tiden du jobbar tillsammans med mig.  

Jag drev under åren 2017-2020 min egna restaurang (Wellis food for you). Jag vill nu via projektet med Leader Sjuhärad kombinera min matlagning med teambuilding för företag och grupper där ni får uppleva smakfulla sammankomster via projektet . Här stärker ni ert företag och ni får samtidigt utvecklas som individer i en härlig miljö med god mat.  Jag ser fram emot att komma igång och börja arbeta även med detta. Min målgrupp i detta projekt är i första hand företag med upp till 20 anställda, eller mindre grupper ett större företag t.ex. ledningsgrupper eller avdelningsgrupper.  

Ni kan också boka min lokal om ni vill ha enskilda möten, teambuilding, konferens eller bara komma bort från er dagliga arbetsplats. ingår god mat och full service.

Klicka här för att komma i kontakt med mig vi tillsammans kan skapa rätt förutsättning för ditt företag att lyckas alla plan.