Jag hjälper DIG –
att bli stjärnan i ditt eget liv

  • Hur ofta säger du saker till dig själv som inte gynnar dig?
  • Hur ofta tänker du att du vill vara någon annanstans i livet?
  • Hur skulle ditt liv se ut om du sa snälla saker till dig själv?
  • Hur skulle ditt liv se ut om du kunde befinna dig på den platsen i livet som du verkligen vill vara på?
  • Hur skulle det vara om du såg på dig själv och varje dag kunde känna att du älskar DIG
  • Vad drömmer du om? Hur skulle det bli om dina drömmar blir sanna?
  • Hur skulle det vara om du kunde hitta verktyg till att kunna gå genom livet och skina.

Med min coaching hjälper jag dig att på bara åtta veckor ta dig till en helt annan plats mentalt än där du är idag. Jag har satt ihop ett åtta veckors program baserat på mina egna kunskaper och erfarenheter kring livet. På bara åtta veckor får du alltså tillgång till de verktyg jag tycker varit viktigast under de åren jag jobbat med mig själv. De som har tagit mig dit jag är idag. Du får verktyg som tar dig på en resa in i dig själv för att hitta dig själv och skapa det liv du är ämnad att leva.
När du är klar med de åtta veckorna kommer du känna mer positivet och glädje. Du kommer se på dig själv och andra med nya ögon och du kommer känna att du är levande i ditt eget liv.
Det finns också möjlighet att på egen hand ta sig igenom en version av materialet under 21 dagar i kursen: 21 dagar av självkärlek

Låter det intressant? Kolla in de olika möjligheterna som jag erbjuder för just dig

Steg 1.

Bli stjärnan i ditt eget liv

(8 veckor 1h/ tillfälle)

Ändra ditt mindset på bara 8 veckor.
Den här coachingen passar dig som vill gå in på djupet kring dig och ditt liv. Vi tittar på just dina mönster och hur de påverkat dig och gjort dig till den du är idag. Vi hinner prata om det som händer i din vardag och det som dyker upp längs vägen. Vi djupdyker i kursen och gör allt för att just du ska nå till ditt bästa du. Du kommer känna dig stärkt och positiv till livet, du kommer kunna känna att du älskar DIG och att du är stjärnan i ditt eget liv.

När du är klar med kursen garanterar jag att du har minst fem verktyg som gör att du kan ändra ditt tänk och ditt liv på ett ögonblick.

9995kr

Steg 2.

Skapa ditt drömliv

(Kursen är 12 veckor, 1h/tillfälle)

I denna kursen fortsätter vi att blicka framåt och du får lära känna dig själv ännu mer. Vi jobbar mer fokuserat för att nå dina mål och du får redskap till hur du kan nå de lättare genom små enkla knep. Vi arbetar också mer med självkärleken och tacksamheten. Två viktiga saker i livet.

14995kr 

21 dagars utmaning

(Ett mail/ dag i 21 dagar)

Den här kursen är skapad för dig som vill jobba för dig själv utan mig som stöd. Här kan du på bara 21 dagar hitta rätt verktyg för att ändra ditt liv till det ideala för dig. Du får ett mail varje morgon med verktyg och övningar för att ta dig framåt i ditt eget liv. Du väljer själv när du vill starta och vid några tillfällen per år har jag gemensam start i grupp och efter varje gemensamma 21 dagars omgång har vi en  onlineträff tillsammans dag 21 och knyter ihop kursen. Läs mer här.

995kr 

Gruppcoaching

(8 veckor 1 h/ tillfälle)

I gruppcoachingen möts vi några stycken och delar med oss av erfarenheter och livet. Vi går igenom hela kursen som är åtta veckor och lär under tiden känna varandra och får nya synvinklar och tips kring hur vi kan tänka i olika situationer. 

När du är klar med denna kurs är du inte bara stjärnan i ditt eget  liv, du har också lärt känna fler likasinnade som vill åt samma håll.

Uppstart under vecka 6-7

4995kr pp