Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en mjuk och skön behandling som genom terapeutiska eteriska oljor hjälper musklerna att slappna av.

Regndroppsmassagen utförs genom att vi kombinerar att applicera 7 – 9 oljor i en speciell ordning först på fötterna och sedan längst ryggraden i kombination med lätt beröring, massage, vitaflexmetoden från Tibet och fjäderstrykningar från Lakotaindianerna. Sedan avslutas behandlingen med en värmebehandling. De eteriska oljorna från Young Living Essential Oils är av allra högsta terapeutiska kvalitet och massagetekniken är speciellt utvecklad utifrån oljorna.

Regndroppstekniken är en mycket kraftfull och uppskattad form av aromaterapi och hjälper till när du känner stress oro eller behöver hjälp känslomässigt. Den hjälper dig att skapa lugn i sinnet. Dessutom ökar den din förmåga att ta upp syre i cellerna, Stärker upp ditt immunförsvar och hjälper dina muskler och leder att slappna av.

Regndroppstekniken är bra vid bland annat

  • Rygg och nackbesvär
  • Stress och oro
  • Stärkande för immunförsvaret

Massagen med de kraftfulla oljorna på fötternas ”vita flex” zoner och fjäderlätta strykningar över ryggen sätter igång en avslappnings och reningsprocess av kroppen.

Regndroppstekniken utvecklades för att behandla skolios, rygg och nackbesvär men man såg också att den hade fler positiva effekter då  de eteriska oljorna påverkar känslocentrum i hjärnan via dofterna.

Oljorna stärker också immunförsvaret. Till exempel har timjan en bakterie- och virushämmande effekt.

I en enkätundersökning av 14 000 utförda regndroppsbehandlingar visade att hela 90% av klienterna fick konkreta hälsoförbättringar.

Det sägs att bara två procent av jordens eteriska oljor är av terapeutisk grad, Young Living har en egen forskningsklinik, Young Life Research Clinic – Institute of Natural Medicine där de ständigt kontrollerar och forskar på verkningskraften hos sina eteriska oljor och andra naturmedel.

Lär gärna mer om Young Livings oljor och verksamhet.