Vecka 12

Vecka 12

Sista dagen! Tjohooo! Vem är du Nu?

Fortsätt tycka om dig själv. Du har gjort ett fantastiskt jobb i den här utmaningen. Fortsätt med att utöva dem saker som passar dig bäst. Kanske det är att skriva vad du är tacksam för varje dag eller att se till att varje dag ge dig själv och någon annan en fin komplimang. Sätt ett mål för dig själv att varje dag göra någonting som får dig att älska dig själv lite mer.

Lyssna

Veckans Utmaning:

Dag 1
Idag vill jag att du börjar med att ta fram en tom sida i din bok, gör om övningen vi gjorde dag ett (utan att titta på det du skrev då)  Prata in igen eller be någon annan skriva.
jag är…
Skriv så mycket du kan, var det något som blev annorlunda? Nu kan du titta på den första, Reflektera över vad du har lärt dig, vilka framsteg du har gjort och hur det känns för just dig.
Skriv också upp alla dina styrkor igen, har något förändrats?
Dag 2
Vart är du på självkärleksskalan mellan 1-10 idag? Har du flyttat några steg framåt? Reflektera över vad som hänt under denna resan. Vad är det som gör att du har ett annat resultat?

Dag 5
​​​​​​​Sätt dig ner och reflektera över ditt liv känns just nu. Ta på de positiva glasögonen och ta med ditt bästa jag när du funderar på:
vad är viktigast för mig just nu
Är jag på rätt väg? prioriterar jag rätt?
Gör jag rätt saker eller kan jag göra något annorlunda
Har jag bra balans i livet just nu
Vad har varit bra idag
Och vad kommer bli bra imorgon

Avsluta veckan med att skriva 5 saker du är bra på, 5 saker om vad du älskar med ditt liv och 5 saker som du är tacksam att du lärt dig i kursen

Tacka dig själv för att du har varit med och bidragit till mer kärlek för dig i ditt liv.

Massa kärlek fån Mig
/Linda


Bonus

Vill du titta närmare på vem du är så kan du kika in på denna sidan
Vem är du i en relation, som vän eller kollega? Vem är DU och vet du vilka behov du och dina nära har.
www.battrerelationer.se hittar du olika test. Ett bra test för att ta reda på sina behov är ”kärlekens fem språk”. Ett viktigt test för att ta reda på hur man ska hantera de som man lever med och också sig själv.
De 5 språken är:
-Bekräftande ord
-Kvalitetstid
-Gåvor
-Tjänster
-Fysisk beröring
Visste du att om någon i din närhet tycker att bekräftande ord är det viktigaste får man aldrig någonsin kritisera den personen. Medans en person som tycker presenter är det viktigaste kanske inte alls bryr sig om kvalitetstid. Ett kul test som säger mycket.
Vill du veta mer om dig själv som person och grotta ner dig lite mer finns ett test som heter anknytning eller anknytningsteori. Där kan du se om du är tex ambivalent eller trygg som person. Läs

”When the bottom is nådd och the känsla av misslyckande är total, try a little särkrivning och plötsligt kan du vara Miss Lyckad.”

Back to: