Vecka 11

Hög Vibe

​​​​​​​Hur ofta befinner du dig i hög vibe? Du vet där du är när livet är så toppen så det känns i hela kroppen. Det kan vara en kväll på en strand med någon du tycker om eller en riktigt kul kväll med vänner som är fylld av skratt. Vilken sådan känsla har du som din favorit? Vart är det någonstans och vad gör du? Gå tillbaka till det minnet tänk dig in i den känslan.
Det är där precis där du attraherar in det du vill ha i livet. Det är där allt kommer till dig. Blunda och tänk på det ögonblicket. Ta in alla känslor. Hur känns det? Finns det en låt som du älskar som får dig på riktigt bra humör? Kan du plocka fram det ögonblicket när du hörde låten? Hur kan du hitta tillbaka till den känslan lätt? Skriv ner dina tankar.

Ett sätt som är bra att hamna i hög vibe är att skriva om tacksamhet, skriv varje dag från och med nu i din bok minst 3 saker du är tacksam för, jag är tacksam för…känn tacksamhet, var tacksamhet, se livet från ett tacksamt håll i allt du gör.

Andra sätt att bara ta in positiva saker och stanna i sin höga vibe:
Till exempel att stänga av nyheterna, du får reda på det viktiga ändå så låt bli att mata din hjärna med alla dåliga nyheter som sprids varje dag. Om du inte redan gjort det, sätt dig ner och fundera på vilka som ger dig glädje i din omgivning och vilka som bara tar energi

Dagens utmaning:

Hitta 3 låtar eller 3 minnen som får ditt hjärta att rusa av lycka. Känn känslan, dansa och hoppa och skriv sedan ner vad du känner när du är i den här höga viben. När du sen känner dig låg så försök plocka fram just den känslan. Sätt på den favoritlåten på lunchen och vänd dagen.
Detta är ett fantastiskt sätt att ändra sitt humör, att veta vad som lyfter en och hitta dit snabbt.

Veckans utmaning 2
Vad älskar DU
Skriv en lista med allt du uppskattar och älskar. Stort och smått, skriv tills du inte kommer på nåt mer
EX:
Jag älskar sommaren
Jag älskar stranden
Jag älskar Solen
Lev dig in i det och le. När vi ler talar vi om för kroppen att vi är på ett bra ställe. Att vi trivs med det vi gör.
Läs det du skrivit igen och fyll gärna på listan varje dag.
Om man skriver listor på vad man värdesätter och älskar minst en gång per vecka så ökar välmåendet med 25% (källa Stig Wiklund)

”Never regret what
​​​​​​​ones made you smile.”

Back to: