Vecka 1

Välkommen till 21 dagar av självkärlek.

Hur ofta säger du snälla saker till dig själv?
Hur ofta tittar du dig i spegeln och tänker wow?
​​​​​​​Vem är du och vilka mönster har du med dig från livet och vad är kärlek för just dig?

Du är den viktigaste i ditt liv

Vem är du och vilka mål har du i livet? Har du kört fast på något område eller önskar du mer tid för just DIG?
Hur skulle det bli om du satte dig ner och funderade på vad du verkligen vill, vem du vill vara och hur du kan ta dig dit. Att älska sig själv innifrån och ut innebär att man får mycket lättare att se vad man vill med sitt liv. Du ser det som är viktigt och lägger din energi på rätt saker. Du kommer få ett nytt sätt att tänka kring andra människor när du är mer trygg i vem du är. Du kommer förstå att bekräftelse behöver komma inifrån och inte från andra. Sen om du får en komplimang ibland också blir det ju en extra krydda men det är inte det som är det viktiga. Det spelar ingen roll om du bor i ett slott. Om inte du är nöjd med dina värderingar och vem du och är kommer du ändå alltid sakna något.. Om inte du ger DIG syrgas först kommer du inte heller orka ge det till andra. Du är stjärnan i filmen om ditt liv, glöm inte det!

Veckans utmaning:

Gör en linje på ett papper i din bok. Skriv 1 längst till vänster och 10 längst till höger. Vart är du nu på självkärleksskalan och vilket önskat läge har du? Reflektera, om du har en låg siffra, vad tror du det är som gör det? Skriv i din bok om dina tankar och avsluta med att skriva tre saker du gjort som varit bra under dagen.

Spela in dig själv eller be någon annan skriva. Säg Jag är… tills du inte kommer på något mer. Skriv inte själv för då blir det inte lika effektfullt.
EX Jag är glad, jag är söt, jag är lång, jag är tjock, jag är snygg. Allt som kommer och säg det högt så du verkligen får ut det som du innerst inne menar. Ingen skam, ingen skuld, ut med det bara. Om du spelar in så lyssna o skriv ner efter. 
Dag 5: skriv in i din bok vad du värdesätter med dig själv och med ditt liv, skriv upp alla dina styrkor.
Hela veckan:
När du lägger dig på kvällen skriv ner 3 saker du tycker om med dig själv.

’’Att älska sig själv är början på en livslång romans’’

Back to: