Dag 6

Dag 6

Bilden vi har av oss själva skapar vår identitet, bilden kommer från allt vi blivit matade med under vårt liv.

​​​​​​​Självbild

Du har en självbild som skapar ett inre prat. Det inre pratet ger en vibration till kroppen. Kroppen vibrerar ut det du tänker och det ger resultatet som blir handlingen som går tillbaka till självbilden.
Tex: Självbild: Jag är så tjock, Det inre pratet talar om för dig varje dag att du inte duger och att alla andra är smalare. Vibe: Negativ inställning till kroppen ger negativ inställning till livet. Du kanske sjunker ihop och vill gömma dig vilket ger en negativ utstrålning och en  negativ känsla kring dig,  Resultat: Att hela du och din situation fortsätter vara negativ för att du inte tycker om dig själv. Du attraherar inte in något som är positivt för dig och kan då inte heller skapa  ett annat resultat i livet. Det resultatet som du då har dragit till dig blir ju återigen din självbild. Självbilden är fortfarande jag duger inte sen går det runt ända tills man börjar mata sig själv med nya tankar, berömmer sig själv och ger sig själv komplimanger. Tex kanske man kan ta det som är bra med sig själv. Har du fantastiska ögon, tänk då varje gång du möter din blick i en spegelbild wow vilka fina ögon jag har. Fokusera bara på det som är bra så ändras det inre pratet som ändrar självbilden. Då får man ett mycket bättre resultat i hela sitt liv och man attraherar in fler saker som är vackra och man kan då gå runt och skina och lysa på ett annat sätt. Vill du ändra ditt resultat måste du ändra din självbild.

Dagens utmaning:


Sätt dig och fundera och skriv. Har jag en bra självbild? Hur beskriver jag min självbild? Hur tror jag att andra uppfattar mig, är det den jag är de ser eller har de fel bild av mig?

Ställ dig framför spegeln, se allt det fina med dig, bara det du älskar nu.. Vad är du stolt över? Reflektera över dina svar.

​​​​​​Varje gång du ser dig själv i en spegelbild, (det kan vara backspegeln eller skyltfönstret) så säg nåt peppande. Tex: tja snygging, du är så grym eller du är bäst.


Dagens citat:

”I am not what happened to me. I am what I choose to become”

-Carl Gustav Ljung
Back to: 21 dagar av självkärlek