Dag 15

Hög vibe

Hur ofta befinner du dig i hög vibration? Du vet där du är när livet är så toppen så det känns i hela kroppen. Det kan vara en kväll på en strand med någon du tycker om eller en riktigt kul kväll med vänner som är fylld av skratt. Vilken sådan känsla har du? Vart är det någonstans och vad gör du? gå tillbaka till det minnet och tänk dig in i den känslan.

Det är där precis där du attraherar in det du vill ha i livet. Det är där allt kommer till dig av sig självt. Blunda och tänk på det ögonblicket. Ta in alla de känslorna. Hur känns det? Finns det en låt som du älskar som får dig på riktigt bra humör? Kan du plocka fram det ögonblicket? Hur kan man hitta tillbaka till den känslan lätt? När du hittar den känslan och förstår hur lätt och snabbt du kan hamna i den kan du lätt plocka fram den när du känner dig nedstämd, stressad eller bara behöver få upp din energi.

Ett sätt som är bra att hamna i hög vibration är att skriva om tacksamhet, skriv varje dag från och med nu i din bok minst 3 saker du är tacksam för, jag är tacksam för…känn tacksamhet, var tacksamhet, se livet från ett tacksamt håll i allt du gör.
Tänkt tacksamhet även för det som du vill ha som kanske inte är där, lev som om det redan är sanning.
Andra sätt att bara ta in positiva saker och stanna i sin höga vibe:
Till exempel att stänga av nyheterna, du får reda på det viktiga ändå så låt bli att mata din hjärna med alla dåliga nyheter som sprids varje dag. Om du inte redan gjort det, sätt dig ner och fundera på vilka som ger dig glädje i din omgivning och vilka som bara tar energi.
Titta och lyssna på saker som får dig att skratta, skratta så mycket du kan!

Dagens utmaning:

Hitta 3 låtar eller 3 minnen som får ditt hjärta att rusa av lycka. Känn känslan, dansa och hoppa och skriv sedan ner vad du känner när du är i den här höga viben. När du sen en dag känner dig låg så försök plocka fram just den känslan. Sätt på favoritlåten på lunchen och vänd dagen. Detta är ett fantastiskt sätt att ändra sitt humör, att veta vad som lyfter en och hitta dit snabbt.

När du lägger dig ikväll skriv en lista över saker du är tacksam för. Börja varje mening med jag är tacksam för…​​​​​​​

Bonus:

Varje gång du ska ta ett speciellt samtal eller ska in på ett viktigt möte, dansa minst en låt före, dansa som en tok och hoppa och lek. Du kommer få massa positiv energi . Sen sätt dig ner och andas djupt några ggr så du kommer ner i varv men fortfarande har en fin energi.

Dagens citat

”Ångra aldrig det som en gång fick dig att le.”

-Mark Twain

Back to: 21 dagar av självkärlek