Dag 11

Energitjuvar

Det är jätteviktigt att vi tar oss en funderare på vilka vi umgås med. Vi blir som de 5 personerna vi umgås med mest. Befinner du dig i ett sammanhang en gång i månaden där någon snackar skit och är negativ? Är din närmaste kollega på jobbet arg jämt och är otrevlig mot dig?
Även om vi nu har lärt oss att acceptera andra människor så är det inte bra för oss att ha energitjuvar för nära. De vi umgås med ska ge energi inte tvärtom. Du ska må bra, skratta och ha upplyftande diskussioner med dina nära. Då kommer du lyftas och må bra.
Sluta jämföra dig med andra, alla brottas med sina saker även om det inte syns. Jämför bara med dig och ditt liv.

​​​​​​​Dagens utmaning:

Vem behöver du rensa bort? Vem är giftig för dig? Vem vill du ha kvar i livet där du kan tänka dig att acceptera det de möjligtvis gör som inte behagar dig. Kanske du kan prata med personen och säga som det är. Fundera och reflektera
Rensa dina sociala medier, vem följer du som du egentligen är lite avundsjuk på? Vem blir du irriterad på? Fundera på varför känner du avundsjuka inför dom här människorna och varför blir du irriterad på dem. Har de något som du saknar eller har du också det bara att du inte ser det än. Ta bort dem som du känner inte lyfter dig. Även här är det viktigt att välja vem man följer.
Funderar också på vem är din klippa? Vem ringer du direkt när du behöver en boost? Får du den boost du behöver? Reflektera över alla dina svar och se om du kan hitta något mönster även här som du behöver jobba med.
Umgås bara med dem som höjer dig, inte dem som sänker dig,
​​​​​​​
Du är så BRA låt ingen tro någonting annat!

Dagens citat:

​​”Some people come into your life as a blessing others as a lesson.”

Back to: 21 dagar av självkärlek