Helhetshälsa

Har du funderat på hur kropp och knopp hänger ihop? Kan det va så att din låga energi inte bara beror på att du skippar gymet? I de flesta fall tänker man att det räcker med att ta sig i kragen och gå ut och springa. Då får man massor av energi, absolut. Men vad händer i kroppen om du inte matar den med rätt näring och vad händer i knoppen om du inte matar den med rätt tankar?

När du hittar en bra balans mellan rätt näring, rätt träning och rätt mindset så har du kommit långt. Kanske tillhör du de som redan är där, som tränar och äter näringsrikt och har hittat en bra balans men du kanske ofta blir sjuk. Det är nåt som inte stämmer i kroppen men du vet inte helt vad.

Det är lätt att komma igång med en ny vana för att sen t.ex falla in i semestermod, att koppla bort träning och rätt kost. Att unna sig det lilla extra, att inta mer alkohol och tappa mer av disciplinen. Det som var viktigt i våras har plötsligt glömts bort och när hösten kommer är det svårt att komma igång igen. Sen är det plötsligt nyår och man tänker NU måste jag skärpa mig. Nu börjar mitt nya liv. Känner du igen dig? Skulle det inte va bättre om du kan hålla en bra nivå året om. Att allt som oftast känna att du mår toppen och att det verkligen känns i hela kroppen. Du är välkommen precis som du är.

Vilka områden i livet behöver du kika närmare på? Saknar du tanken på att allt är möjligt? Saknar du glädjen i livet som gör att du sätter igång och tar hand om dig själv? Som ett led i min coachning har jag också utbildat mig till hälsoinspiratör (läs mer om mig här). Jag vill att du ska må så bra som möjligt och för mig är det viktigt att alla bitar faller på plats hos dig för att jag ska kunna hjälpa bli den bästa versionen av dig själv. Jag jobbar förutom med coachning, meditation, med vitaminer och eteriska oljor som kan stärka din kropp och dit mentala välbefinnande. Låter det intressant så maila mig gärna för mer info.

Vill du kika själv så hittar du produkterna här

Undersökningar visar att 95 % av befolkningen behöver tillsätta mer omega 3 till sin kropp
Eventuellt intag av fisk räcker inte och vi utsätter tillslut vår kropp för en brist vilket leder till olika obalnser.
Det kan vara svårt att hitta en fullgod omega 3. Den behöver innehålla en stark antioxidant som tar produkten hela vägen ut till cellnivå
Zinzinos balans olja innehåller polyfenoler från Oliver som antioxidant och ser till så att dina celler blir mjukare vilket leder till att du tar upp näringen bättre och kan släppa ut slagg ur kroppen
Med Zinzinos balans koncept får du med 2 test. Ett test tas före du börjar med oljan och det andra minst efter 4 månader för att se hur just din kropp har reagerat på produkten.

I testet får du bland annat veta
Din mentala styrka
Hur mycket näring du tar upp
Din fett syre balans
Hur hårda dina celler är
Leverns förmåga att omvandla fettsyror.

Läs mer och beställ här

Fibrerna i ZinoBiotic stimulerar tillväxten av bra bakterier i tjocktarmen. De bra bakterierna använder kostfibrer som bränsle, så att de kan föröka sig mer och bli fler än de oönskade bakterierna.

De bra bakterierna bidrar till många viktiga kroppsfunktioner och minskar samtidigt uppblåsthet genom att förbättra regelbundenheten.

En styrka i detta kosttillskott är att den innehåller fler typer av fibrer än många andra produkter på marknaden, något som är viktigt för att få en förändrad tarmhälsa.

Läs mer och beställ här

Ett naturligt tillskott som höjer din serotoninnivå i hjärnan. Tabletterna är ”snabbverkande” och används vid behov eller tas varje dag för att tex få ett jämnt humör.Bra om man har oro eller känner sig nervös inför något.

Själv använder jag Viva när jag har PMS, om jag är trött eller behöver bli på bättre humör snabbt.

Jag har även goda resultat på tonåringar med mensvärk, humörsvängningar och sömnsvårigheter.

Läs mer och beställ här