Välkommen till 21 dagar av självkärlek & börja älska dig själv!

Många tror att de inte älskar sig själva.

Det är inte sant. Vi älskar oss själva i grund och botten men mönster och olika händelser genom livet sätter sina spår. Det kan vara saker du fick höra som barn, saker du själv sagt eller gjort eller saker någon gjort mot dig. Att älska sig själv innebär att man uppskattar sig själv, att man ser vilken bra person man är och kan plocka fram den man är innerst inne och lära sig att tycka om den man är. Det är bara när du älskar dig själv som du kan älska andra på rätt sätt.
Självkärlek är att välja sig själv och det man själv behöver varje dag. Att välja det som är bra för DIG. Att vara snäll mot DIG. Att stanna upp och lyssna på koppen och göra medvetna val utifrån vad DU tycker och inte utifrån vad någon annan tycker.

Vi kommer titta närmare på vilka mönster som har format dig till den du är och jag kommer ge dig tips på hur du med enkla knep kan bygga upp din självkänsla och kärleken till dig själv.

Innan vi startar köp dig en fin anteckningsbok som du kan ha till alla tankar och uppgifter eller ta något du har hemma att skriva i. Eller så använder du dig av min workbook jag har gjort speciellt till denna kursen. Den kommer i ett separat mail som PDF.

smiling woman wearing floral dress pointing with right hand

Bra tips innan kursstart!

Se till att ha något bra att skriva i som du kan använda till alla tillfällen.
Även om du inte hinner göra uppgifterna samma dag så läs gärna igenom veckans utmaning när den kommer så vet du vad du har att tänka på under nästa dag osv.

Om du gillar nån av övningarna riktigt mycket så ta med de varje dag från nu.

“Det finns 3 typer av människor, de som får saker att hända, de som ser saker hända och de som undrar vad som hände.”